Gepost op

Bent Metal Binding Works Snowboard Bindingen beschikbaar in de Snowboardwinkel

Bent Metal Binding Works Snowboard Bindingen beschikbaar in de Snowboardwinkel

en past dus ideaal in onze visie ( High Performance, High Quality, Innovative Products ).  Bent Metal is als binding een ideale aanvulling op onze andere snowboard merken zoals Libtech en GNU.

 

Verder lezen Bent Metal Binding Works Snowboard Bindingen beschikbaar in de Snowboardwinkel

Gepost op

Jasper Janssens Welcome to Maddgear Belgium

Jasper Janssens Welcome to Maddgear Belgium

Jasper Janssens Welcome to Maddgear Belgium, Jasper is heel snel aan het evolueren in zijn stijl.  Hij had al een zeer technische stijl maar voeg er nu ook nog power aan toe en je krijgt een kanon.  Samen met Maddgear hebben wij, Planetextreme, besloten hem te ondersteunen met materiaal van Maddgear.  Komende maanden gaat Jasper ervaring opdoen in tal van events om uiteindelijk een mooi resultaat neer te zetten op het BNK 2017.

Check zijn edit gemaakt door Kevin Schippers

Verder lezen Jasper Janssens Welcome to Maddgear Belgium

Gepost op

Libtech 2017/2018 Snowboards te bestellen bij Planetextreme.eu

Libtech 2017/2018 Snowboards te bestellen bij Planetextreme.eu

Libtech 2017/2018 Snowboards te bestellen bij Planetextreme.eu, voor deze winter bieden we onze klanten de optie om LibTech Snowboards te kopen bij ons.  Planetextreme.eu is een volwaardige Snowboard winkel die zich focust op de high-end, de veeleisende snowboarder.  Die het beste materiaal wil tegen de beste service.  Daarom zal je bij ons geen 100 merken vinden maar kiezen we voor een specifieke productmix.  LibTech past hier perfect in.

Volg ons op facebook en instagram voor het laatste nieuws

Verder lezen Libtech 2017/2018 Snowboards te bestellen bij Planetextreme.eu

Gepost op

Alexander Bulsa versterkt het Planetextreme team in Nederland

Alexander Bulsa versterkt het Planetextreme team in Nederland

Alexander Bulsa versterkt het Planetextreme team in Nederland, Alexander is gekend van zijn excentrieke rijstijl.  Flatlanden zoals Jon Reyes. Check zijn edit en support hem ( instagram: @croissantman ).   Wij verwelkomen Alex in ons team en hopen verder met hem te bouwen aan Planetextreme in Nederland.

Verder lezen Alexander Bulsa versterkt het Planetextreme team in Nederland

Gepost op

Barcelona Trip 2017 : Enkele Impressies

Barcelona Trip 2017 : Enkele Impressies

Barcelona Trip 2017 : Enkele Impressies.  Barcelona is echt een speeltuin voor Bmx, Skate en Stuntstep.  Overal achter elke hoek vind je wel iets dat je kan gebruiken om tricks te smijten. Ledges, bumps, hips, handrails, etc … En de skateparken hier zijn divers en origineel.

We hebben al veel gefilmd met het team en hebben al mooie beelden van het team.  Collin rijdt zoals hij altijd rijdt in zijn eigenwijze stijl.  Xander sloopt die handrails.  Nico flowt die ledges tegen 100km/h.  Brian, Ennes en Jasper rippen de Skateparken en worden regelmatig gecalled voor Game Of Scoot.  Brian verslaat zomaar Tooni Castillo  met vette tricks zoals Kickless BryFlips, Fullwhip Whips, Kickless Kickless … Biran doet alleen onder voor de vette flair to stalls en backflips.

Ook Peter en Daan rippen de spots.

Subscribe zeker op ons youtube kanaal voor de edit !

Verder lezen Barcelona Trip 2017 : Enkele Impressies

Gepost op

Addict BlackSmith Stuntstep Decks beschikbaar in de Winkel

Addict BlackSmith Stuntstep Decks beschikbaar in de Winkel

Addict BlackSmith Stuntstep Decks beschikbaar in de Winkel!  Zowel Alex Peasley als Johann Moreau Signature Stuntstep Decks zijn te krijgen in de winkel en natuurlijk ook online te bestellen.

Wees er snel bij ! beperkte voorraad.

Verder lezen Addict BlackSmith Stuntstep Decks beschikbaar in de Winkel

Gepost op

Planetextreme.eu Site Update

De nieuwe site is online.  Na opmerkingen van verschillende fans te hebben verzameld hebben we besloten de site naar deze wensen aan te passen.

Dit is de eerste versie en zal de komende weken zeker verder evolueren.  

Vind je iets niet? Werkt er iets niet? Laat het ons weten 

Planetextreme.eu DevTeam ( Evets Sooruz)

Gepost op

Planetextreme goes BMX

Planetextreme goes BMX

Planetextreme goes BMX!  Vanaf augustus gaan we serieuze ramp up doen in ons BMX Assortiment.  Complete bikes ( flybikes, Cult, Subrosa, United en vele anderen ) maar ook parts van de meest diverse merken ( Maxxi Tires, Total, Volume, etc… ).

Verder lezen Planetextreme goes BMX