(Nederlands) Stuntstep

(Nederlands)

Tulio Amegandjen
YoungGuns/Pro (Park) ( Antwerpen)
Tulio, geboren in 2004, stept sinds hij kon lopen en is de local clown bij PlanetX. Tulio rijdt technisch en scoort met zijn zieke tricks, zijn volharding typeren zijn flips. Hij rijdt graag op de step-up en de resi. Zijn skills verbeterd hij in zijn local skatepark PlanetX, en jaarlijkse steptrip naar Corby of Woodward. Zijn amibitie: een kota’ke worden 😉 en veel plezier maken met het PlanetXteam.
PlanetX Indoor Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Darrin Janssens
YoungGuns (Park) (Antwerpen )
Planetextreme Stuntstep Winkel
Wolf Thijssens
YoungGuns (Park) (Antwerpen)

Tekts Wolf

Planetextreme Stuntstep Winkel
Davey Sanders
YoungGuns (Park) (Eindhoven)
Stel je kandidaat via http://planetextreme.eu/team/
040 BMX Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Jitse Debeir
Antwerpen

Tekst Jitse

(Nederlands)

Brian Govaerts
Pro (Park) (Oost-Vlaanderen)
040 BMX Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Gregory De Backer
Pro (Park) (Antwerpen)
PlanetX Indoor Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Xander De Clercq
Pro (Street) (Oost-Vlaanderen)
Xander, geboren in 2000. Stept sinds 2012 en is vooral gericht op street. Hij rijd meestal in zijn local park hamme. Xander doet graag gaps en pushed zijn eigen altijd voor nieuwe en zottere tricks te doen. Hij rijdt graag street en vind rails geweldig. Xander heeft heel wat nieuwe tricks gedaan toen we naar barcelona gegaan waren. Zijn amibitie: om het plezier er in te houden en nieuwe rail combos te leren en natuurlijk veel plezier maken met het PlanetXteam.
Skateland Rotterdam
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel
Kevin Klepsvik
Pro ( Street ) (Antwerpen / Parijs)
Instagram
Matthijs Leys
Pro (Street) (West-Vlaanderen)
Siebe Goormans
Flow (Park) (Antwerpen)
Siebe, geboren in 2002, stept sinds 2012 en is local boy in Fitopia. Siebe rijdt hard en snel en altijd met de nodig flow en stijl. Hij is ook altijd in voor fun en grappen. Siebe rijdt zowel street en park. Hij rijdt graag in halfpipes, bowls en zoekt altijd de hoogtes op. Zijn ambities : lol en fun maken met het team.
Fitopia Kontich
Planetextreme.eu Stuntstepwinkel
FacebookInstagram
Ruben Deboe
Flow (Park) (Oost-Vlaanderen)
Ruben De Boe geboren in 2000 staat al op een stuntstep sinds 2012. Ruben is een echte parker maar houdt ook wel van grinden. Zijn favoriete parken zijn 040, planetx en het Lokeren outdoor skatepark. Hij doet het liefst 360 combos, nohands en scooterflips (=briflip, frontscooterflip,...).
Lokeren Outdoor Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Joeri Van Den Brempt
Flow (Street ) (Brabant)
Ilian Luyten
Flow (Park) (Limburg)
Ilian Luyten , geboren in 2001 Het echte steppen begon voor hem in 2014 Ilian is een snelle en technische rider die graag snelle fly - out tricks doet. Er zijn vele tricks zoals kickless kickless die de meeste mensen alleen maar over grote boxen kunnen. Met zijn scootergroep samen met nog 1 van onze riders reist hij heel belgië rond voor goede parken te vinden. Hij is het meeste te vinden in parken zoals 040BMXPARK , zijn local Lommel , the 900 shop en natuurlijk Planetextreme . Zijn ambities zijn: om al deze snelle fly-out tricks naar de grote box te nemen waardoor deze combo’s versterkt en groter worden. En in de toekomst zijn flips te landen waar hij al veel op geoefend heeft! Hij hoopt ook echt dat hij in de loop van de tijd een meerwaarde kan zijn voor planetextreme!
900Shop
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel Belgie
Ilias Stoops
Flow (Park) (Antwerpen)
Seth Debusscher
Retired (Park) (Oost-Vlaanderen)
Lokeren Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Ennes Van Mele
Flow (Park) (Antwerpen)
Ennes, geboren in 2002, is gestart met steppen in 2015. Hij rijdt explosief maar gecontroleerd. Sinds 2017 wordt Ennes actief ondersteund door Grit Scooters. Ennes rijdt vooral park en is dan ook vooral terug te vinden op zijn local, PlanetX Indoor Park, of Park Spoor Noord te Antwerpen.
#gritscooters
PlanetX Indoor Park - House for Stuntscooter Fun
Planetextreme.eu Stuntstepwinkel
FacebookInstagram

(Nederlands)

Collin Eerhart
Teammanager
Collin Eerhart is een bekenden in de Nederlandse step gemeenschap 3e van nederland in 2014 1e van de benelux in 2015 en 3e van de Benelux in 2016. Hij rijd ondermeer voor AO scooters , Raptor, Elyts en planetextreme en skateland Hij rijd al sinds 2010 en der zullen nog velen jaren volgen. Collin heeft ook een actieve rol binnen Planetextreme als Teammanager van het Nederlandse Team. Wij hopen nog veel met hem samen te verwezenlijken
Skateland Rotterdam
Planetextreme Stuntstep Winkel
Calvin Pieters
Calvin kennen de meeste van Instagram onder de naam @strgang. Calvin is geboren in 2000 en rijdt sinds 2013. Calvin heeft een allround stijl die zowel uit park als street bestaat maar zijn voorkeur gaat meer en meer naar full street. Calvin wordt ook medeondersteund door Hazibrand Bars van Max. Calvin rijdt ook met parts van UrbanArtt.
Skateland Rotterdam
Planetextreme.Eu Stuntstep Winkel
Samuel Stok
Alexander Bulsa
Jop Jelsma
Limburg (Street)
Jop Jelsma komt uit kerkrade in de provincie limburg in nederland. Hij rijdt sinds 2011/2012 maar pas echt serieus sinds 2014, daarvoor was het meer buiten rijden met een kinderstep. Zo is iedereen denk ik begonnen Zijn local park is skatepark the Promise. Ik kom hier ook al 5 jaar en ken het park uit me broekzak. Heb hier een super grote vriendenkring met niet alleen steppers. Jop rijdt met een crew , DarkWoods Crew. Stoked om voor planet te rijden
The Promise Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Job Janssens
Boris Witlox
Tim Kerkhof
Peter Snoek

(Nederlands)

Yonhan Gentil
France

I am Yohan Gentil 

Wesly Syllva
Swiss
Eden Gagliano
United Kingdom