Stuntstep

Tulio Amegandjen
Antwerpen (Park)
Tulio, geboren in 2004, stept sinds hij kon lopen en is de local clown bij PlanetX. Tulio rijdt technisch en scoort met zijn zieke tricks, zijn volharding typeren zijn flips. Hij rijdt graag op de step-up en de resi. Zijn skills verbeterd hij in zijn local skatepark PlanetX, en jaarlijkse steptrip naar Corby of Woodward. Zijn amibitie: een kota’ke worden 😉 en veel plezier maken met het PlanetXteam.
PlanetX Indoor Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Ilias Loots
Antwerpen (Park)
Uw Naam
Stel je kandidaat via http://planetextreme.eu/team/
Uw Naam
Stel je kandidaat via http://planetextreme.eu/team/
Uw Naam
Stel je kandidaat via http://planetextreme.eu/team/
Uw Naam
Stel je kandidaat via http://planetextreme.eu/team/

Ennes Van Mele
Antwerpen (Park)
Ennes, geboren in 2002, is gestart met steppen in 2015. Hij rijdt explosief maar gecontroleerd. Sinds 2017 wordt Ennes actief ondersteund door Grit Scooters. Ennes rijdt vooral park en is dan ook vooral terug te vinden op zijn local, PlanetX Indoor Park, of Park Spoor Noord te Antwerpen.
#gritscooters
PlanetX Indoor Park - House for Stuntscooter Fun
Planetextreme.eu Stuntstepwinkel
FacebookInstagram
Xander De Clercq
Oost-Vlaanderen (Street)
Xander, geboren in 2000. Stept sinds 2012 en is vooral gericht op street. Hij rijd meestal in zijn local park hamme. Xander doet graag gaps en pushed zijn eigen altijd voor nieuwe en zottere tricks te doen. Hij rijdt graag street en vind rails geweldig. Xander heeft heel wat nieuwe tricks gedaan toen we naar barcelona gegaan waren. Zijn amibitie: om het plezier er in te houden en nieuwe rail combos te leren en natuurlijk veel plezier maken met het PlanetXteam.
Skateland Rotterdam
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel
Gregory De Backer
Antwerpen (Park)
Siebe Goormans
Antwerpen (Street/Park)
Siebe, geboren in 2002, stept sinds 2012 en is local boy in Fitopia. Siebe rijdt hard en snel en altijd met de nodig flow en stijl. Hij is ook altijd in voor fun en grappen. Siebe rijdt zowel street en park. Hij rijdt graag in halfpipes, bowls en zoekt altijd de hoogtes op. Zijn ambities : lol en fun maken met het team.
Fitopia Kontich
Planetextreme.eu Stuntstepwinkel
FacebookInstagram
Matthijs Leys
West-Vlaanderen (Park/Street)
Ruben Deboe
Oost-Vlaanderen (Park)
Ruben De Boe geboren in 2000 staat al op een stuntstep sinds 2012. Ruben is een echte parker maar houdt ook wel van grinden. Zijn favoriete parken zijn 040, planetx en het Lokeren outdoor skatepark. Hij doet het liefst 360 combos, nohands en scooterflips (=briflip, frontscooterflip,...).
Lokeren Outdoor Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Seth Debusscher
Oost-Vlaanderen (Park)
Alessandro Fiers
Oost-Vlaanderen (Park/Flatland)
Alessandro, geboren in 1996. Is een all round scooter rider van België sinds de scootscene net begon. Hij rijd voornamelijk in parken, maar is ook goed in flatlanden. Hij rijd regelmatig in PlanetX indoor park maar is ook veel terug te vinden in het skatepark van Lokeren. Zijn favoriete tricks zijn inwards en briflips. Het tofste vind hij om de youngsters tips te geven om hun tricks nog meer te perfectioneren en voor de rest plezier te maken. Want daar gaat het in het leven om, niet?
PlanetX Indoor Park
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel
Brian Govaerts
Oost-Vlaanderen (Park)
Kevin Klepsvik
Antwerpen / Parijs ( Street )
Instagram
Kevin Schippers
Limburg (Park / FilmCrew )
Kevin, geboren in 2001 , is een park monster. Zijn stijl is technisch en overladen met combo's en flips. Kevin stept sinds 2014. Hij is voornamelijk terug te vinden in de outdoor parken in de buurt van Lommel, Kaper te Hasselt, enzo... De 3 indoorparken waar Kevin de meeste tijd vertoeft, zijn natuurlijk Planet Extreme indoorpark, 040 BMX park en natuurlijk The 900Shop in Hechtel-Eksel. Hij filmt en edit video's die op ons Youtube Kanaal komen te staan.Zijn ambities zijn pro stuntstepper worden en gesponsord worden door een merk, maar het belangrijkste is dat hij er plezier in blijft houden. Ook wil hij vettere Youtube Video's gaan maken met betere camera's. We zullen zien wat de toekomst brengt!
040 BMX Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Daan Moreels
Joeri Van Den Brempt
Ilian Luyten
Limburg ( Park )
Ilian Luyten , geboren in 2001 Het echte steppen begon voor hem in 2014 Ilian is een snelle en technische rider die graag snelle fly - out tricks doet. Er zijn vele tricks zoals kickless kickless die de meeste mensen alleen maar over grote boxen kunnen. Met zijn scootergroep samen met nog 1 van onze riders reist hij heel belgië rond voor goede parken te vinden. Hij is het meeste te vinden in parken zoals 040BMXPARK , zijn local Lommel , the 900 shop en natuurlijk Planetextreme . Zijn ambities zijn: om al deze snelle fly-out tricks naar de grote box te nemen waardoor deze combo’s versterkt en groter worden. En in de toekomst zijn flips te landen waar hij al veel op geoefend heeft! Hij hoopt ook echt dat hij in de loop van de tijd een meerwaarde kan zijn voor planetextreme!
900Shop
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel Belgie

Collin Eerhart
Teammanager
Collin Eerhart is een bekenden in de Nederlandse step gemeenschap 3e van nederland in 2014 1e van de benelux in 2015 en 3e van de Benelux in 2016. Hij rijd ondermeer voor AO scooters , Raptor, Elyts en planetextreme en skateland Hij rijd al sinds 2010 en der zullen nog velen jaren volgen. Collin heeft ook een actieve rol binnen Planetextreme als Teammanager van het Nederlandse Team. Wij hopen nog veel met hem samen te verwezenlijken
Skateland Rotterdam
Planetextreme Stuntstep Winkel
Calvin Pieters
Calvin kennen de meeste van Instagram onder de naam @strgang. Calvin is geboren in 2000 en rijdt sinds 2013. Calvin heeft een allround stijl die zowel uit park als street bestaat maar zijn voorkeur gaat meer en meer naar full street of eigenlijk parken op de street? Calvin wordt ook medeondersteund door Hazibrand Bars van Max.
Skateland Rotterdam
Planetextreme.Eu Stuntstep Winkel
Samuel Stok
Alexander Bulsa
Jop Jelsma
Limburg (Street)
Jop Jelsma komt uit kerkrade in de provincie limburg in nederland. Hij rijdt sinds 2011/2012 maar pas echt serieus sinds 2014, daarvoor was het meer buiten rijden met een kinderstep. Zo is iedereen denk ik begonnen 👌🏼 Zijn local park is skatepark the Promise. Ik kom hier ook al 5 jaar en ken het park uit me broekzak. Heb hier een super grote vriendenkring met niet alleen steppers. Jop rijdt met een crew , DarkWoods Crew. Stoked om voor planet te rijden
The Promise Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Job Janssens
Bjorn Oreel
Bjorn is geboren op 12 augustus 1995 en is gestart met rijden in 2009 toen de scooter scene nog vrij klein was in Vlissingen. Tegenwoordig rijdt hij veel met teammate Kevin en zijn ze altijd opzoek naar nieuwe spots. Bjorn is een streetrider met een voorkeur voor lange combo’s
Skateland Rotterdam
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel
Boris Witlox
Tim Kerkhof
Kevin Goudswaart
Kevin Goudswaard Kevin, Geboren op 25 augustus 1999, is begonnen in 2010., toen de step scene in middelburg nog niet groot was. Tot 2012 gereden. Kevin is even gestopt maar besliste in 2014 weer te starten en sinds dien is hij alleen maar aan het zoeken naar nieuwe tricks om te doen en nieuwe spots om te rijden. Kevin rijdt voornamelijk street maar af en toe een goede park sessie vindt hij ook niet verkeerd. Hij rijdt veel met teammate Bjorn. Bjorn wordt sinds kort ook ondersteund door Eagle Supply.
Sweatshop Skatepark Den Haag
Planetextreme.eu Stunstep Winkel
Peter Snoek