Shopping cart
€0,00

Beste prijs garantie bij Planetextreme.eu

Laagste prijs garantie

Beste prijs garantie bij Planetextreme.eu

Beste prijs garantie bij Planetextreme.eu, vermits veel van onze klanten online shoppen is het belangrijk om naast de beste service, online maar ook fysiek in onze atelier, ook de beste prijs te garanderen.

Wat wil dit zeggen? 

U bent van plan een product ( een stuntstep, een kite, een wakeboard, ... ) aan te kopen bij ons maar u vindt hetzelfde product elders goedkoper dan neemt u meteen contact met ons op via vde live chat.  U bezorgt ons de nodige gegevens van de winkel waar u de lagere prijs kan ontvangen.
Wij bekijken dan de voorwaarden van deze winkel en passen onze prijs eventueel  aan, zodat u ten allen tijden de beste prijs en de beste service krijgt.   Bij deze zijn wij gebonden aan prijzen op het Europees grondgebied en zijn wij ook gebonden aan afspraken met onze leveranciers.

Samengevat:

De beste service aan de beste prijs!

Algemeen BMX Kitesurfing mountainbiking skateboarding snowboarding Stuntsteppen surfing wakeboarding

Reacties

 • Danny ,

  Super idee. Ik wou een AO Delta 3 kopen. Ergens vond ik de prijs goedkoper. Heb geen korting gekregen maar gratis monteren van een ander bar op de step

 • Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Vorig blogbericht
  Opening nieuwe Shop in Stabroek, Antwerpen
  Volgend blogbericht
  [:nl]Xensr OneTouch Video voor GoPro en 3D GPS tracking met de Xensr Air![:en]Xensr OneTouch Video for GoPro and 3D GPS tracking with the Xensr Air![:]