Shopping cart
€0,00

[:nl]Online Stuntstep en kitesurf winkel Planetextreme.eu verhuist[:en]Online Stuntscooter and kitesurf shop Planetextreme.eu is moving[:]

Planetextreme.eu opening winkel

[:nl]

Online Stuntstep en kitesurf winkel Planetextreme.eu verhuist

Online Stuntstep en kitesurf winkel Planetextreme.eu verhuist, Zoals beloofd houden we jullie op de hoogte van de vooruitgang en ja de plannen zijn geen plannen meer maar de aanzet is gestart.

Het is bijna zover, we staan voor het bouwverlof en de werken zijn volop aan de gang.  Zo wordt op dit moment de wachtleidingen gelegd voor de electriciteit en voor de sanitaire voorzieningen.  Begin augustus wordt dan de polybetonnen vloer gegoten en wordt de werken aangevat om de showroom op te bouwen.

De showroom zal bestaan uit 2 verdiepen.  Het gelijkvloers zal je stuntstep, skateboard, longboard en bmx materiaal terugvinden.  Een trap brengt je dan naar boven waar het 1ste verdiep in functie zal staan van kitesurf, golfsurfen en wakeboarden.

In augustus zal ook de internet verbinding reeds worden geinstalleerd.  Dan kan je hier op de site dagelijks de vooruitgang live volgen, want we zullen de werken streamen in 360 video!

Dus volg ons op facebook en instagram.

Wil je uitgenodigd worden op de opening van de showroom en onze nieuwe uitvalsbasis van onze online retailactiviteiten? Schrijf je in!

 [:]

Algemeen BMX Kitesurfing mountainbiking skateboarding snowboarding Stuntsteppen surfing wakeboarding

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorig blogbericht
[:nl]Veilig een stuntstep aanschaffen bij Planetextreme[:]
Volgend blogbericht
Brian Govaerts joins Lucky Pro Scooters