Shopping cart
€0,00

[:nl]Veilig een stuntstep aanschaffen bij Planetextreme[:]

Ride Tsg Bescherming

[:nl]

Veilig een stuntstep aanschaffen bij Planetextreme

Veilig een stuntstep aanschaffen bij Planetextreme, Gisteren hebben de meeste mensen waarschijnlijk wel op het nieuws van VTM de reportage gezien rond de veiligheid van steppen.

Hierbij wordt gemeld dat sommige steppen niet veilig zijn.  Bij Planetextreme, en onze leveranciers, verzekeren dat steppen door ons verkocht, gemonteerd en geleverd veilig zijn.

Al ons steps zijn zorgvuldig gekozen en worden met het grootste vakmanschap gemonteerd.  HIerbij wordt op elk detail gelet en wordt elke step meerdere malen gecontroleerd.

We willen hierbij ook vermelden dat de reportage voornamelijk betrekking heeft op vouwsteppen of de step die je kan terugvinden in de meeste speelgoed winkels.  Deze steppen zijn meestal goedkoper en dus van mindere kwalititeit.

Bij planetextreme verkopen we alleen maar professionele stuntsteppen voor jong en oud.  Hierbij adviseren we de klant in alle facetten van een aankoop zoals comfort, duurzaamheid, performance  maar ook de veiligheid waaronder de aanschaf van geschikte beschermingskledij zoals helm, knie en scheenbescherming, etc….

Indien je vragen hebt, kan je ons altijd contacteren via mail, telefoon of via onze online support.

Bekijk de reportage hier opnieuw:


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be[:]

Stuntsteppen

Reacties

 • Een mijlpaal 1000 likes op Facebook - Planetextreme.eu ,

  […] Facebook, dit lijkt niet veel maar het is een eerste prestatie als jonge online winkel voor bmx, stunsteppen, kitesurf, longboard, skateboard en wakeboard materiaal.  Daarom geven we 4 kortingsbonnen van […]

 • Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Vorig blogbericht
  [:nl]Promotour Core Kiteboarding Lake Garda[:]
  Volgend blogbericht
  [:nl]Online Stuntstep en kitesurf winkel Planetextreme.eu verhuist[:en]Online Stuntscooter and kitesurf shop Planetextreme.eu is moving[:]