Shopping cart
€0,00

Algemene Voorwaarden

Deze site en haar inhoud zijn integraal de exclusieve eigendom van Planetextreme Bvba gevestigd te Mortsel, België.

Toepassing

Deze site en haar inhoud worden beschermd door het recht op de intellectuele eigendom. Het is niet toegestaan om elementen (teksten, beelden, lay out, logo’s, software,...) van deze site of haar inhoud gedeeltelijk of in hun geheel te reproduceren, te verspreiden, te wijzigen of mee te delen aan het publiek. Elke reproductie, verspreiding, wijziging of mededeling aan het publiek van een of meerdere elementen van deze site dienen te worden onderworpen aan de uitdrukkelijke, geschreven toestemming van Planetextreme.eu BVBA, behalve in de eventuele gevallen waarin zo’n toestemming niet wordt vereist.

De informatie/inhoud terug te vinden op Planetextreme.eu, http://planetextreme.eu en al zijn subsecties en pagina's, is correct. Planetextreme.eu is echter niet verantwoordelijk voor de compleetheid van deze informatie/inhoud en kan hier dus ook niet voor verantwoordelijk worden gesteld.  De informatie/inhoud die dus ter beschikking wordt gesteld en hoe deze wordt geinterpreteerd, is volledig de verantwoordelijkheid van de persoon die ze waarneemt/gebruikt.

Planetextreme.eu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de diensten geleverd op de website, de informatie, externe links of links van derde partijen. Planetextreme.eu kan niet worden aansprakelijk gesteld voor mogelijk fouten, vergetelheden of onnauwkeurigheden van de informatie/inhoud van de website en dus ook niet van mogelijk besluiten of acties genomen tengevolge of gebaseerd op deze informatie.

De scholen en partners, die men kan terug vinden op deze site, zijn onafhankelijke bedrijven, die werken met producten van Planetextreme.eu.  De scholen en de partners zijn volledig onafhankelijk van Planetextreme.eu en dus bepaalt Planetextreme.eu op geen enkele manier de interne werking van deze scholen of partners.

Prijzen en kosten

De prijzen weergegeven op de website en in de webshop zijn inclusief 21 % btw.

De prijzen weergegeven op de website en in de webshop zijn exclusief verzend- en administratiekosten. De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht variëren naar gelang artikel en locatie van verzending.  Prijswijzigingen kunnen ten allen tijden optreden voor zowel producten, administratie- en leveringskosten.

Kopen en betalen in schijven

Voor sommige producten leveren wij een dienst waar het mogelijk is de producten aan te kopen in schijven.  Hierbij wordt door u, de koper, een SEPA mandaat gegeven aan ons, de verkoper en gaat u als koper de verbintenis aan het voorgesteld plan van Betalen in Schijven te volgen.  Bij niet-betaling of laattijdig betalen van een schijf wordt er nog 3 maal binnen de tijdspanne van een maand gevraagd de schijf te betalen.

Indien deze verplichting niet wordt vervuld, zal het volledige aankoopbedrag in 1 keer worden geind met 10% extra administratie kosten.  Deze inning zal gebeuren via een incassobureau en hiervan zullen de kosten ook ter rekening van de koper worden genomen.

Belangrijk is dat u akkoord gaat met de aankoop van een product aan een vastgestelde prijs en dat u kiest om het product in schijven te betalen.
Planetextreme.eu is geen kredietverlener, ook spreken we hier niet van afbetalingen.  Planetextreme.eu levert in samenwerking met eCurring, SprayPay, IN3 de opties om te betalen in schijven.

Levering

Planetextreme.eu  betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen.

Planetextreme.eu verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats ongeveer één week ( 2-5 dagen) nadat de bestelling is ontvangen. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of om een andere reden vertraging ondervinden, dan krijg je daar bericht van.  Wij nemen persoonlijk contact met je op om je hiervan op de hoogte te stellen.

Planetextreme.eu verzendt geen bestellingen onder de € 29,00,- (na aftrek van eventuele korting) buiten Belgie.

Planetextreme.eu verzendt bestellingen enkel Belgie, Nederland, Frankrijk, Duitsland.  Alle andere verzendingen worden niet uitgevoerd of op vraag beoordeelt.

Voor de leveringsvoorwaarden wordt verwezen naar Leveringsvoorwaarden.

Inruilservice

Bij planetextreme.eu hebben we een duidelijk vooraf geformuleerde inruilservice voor kitesurf-, wakeboard- en stuntstepmateriaal.  Deze kan je hier terugvinden. Inruilen van materiaal

Bezorgadres en leveringsservice 

Als je bij Planetextreme.eu bestelt, kun je zelf beslissen op welk adres je bestelling dient te worden bezorgd.

Planetextreme.eu verzendt bestellingen enkel binnen Belgie, Nederland, Frankrijk en Duitsland.  Alle andere verzendingen worden niet uitgevoerd of op vraag beoordeelt.

Herroepingsrecht

Voor je aankopen geldt een zichttermijn van 7 dagen. In deze periode heb je een herroepingsrecht; dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant – afgezien van de verzending & retourkosten die ter uwer rekening vallen – de artikelen die je hebt ontvangen terug te zenden. De artikelen dienen onbeschadigd en ongebruikt terug te worden gezonden naar

  • Planetextreme Bvba,  Antwerpsesteenweg 83 d2, Aartselaar

Je krijgt je geld in dat geval binnen 30 dagen terug of een tegoedbon terwaarde van de bestelling.  Een tegoedbon is de enige optie wanneer een artikel is besteld specifiek voor u.

Voor promoties telt er geen herroepingsrecht.  Bij promoties houden wij het recht bestellingen gedeeltelijk te verzenden tgv 'zolang de voorraad strekt'.

Tgv Covid19 worden er geen terugbetalingen gedaan maar steeds een tegoedbon voor alle bestellingen.

Garantievoorwaarden

Voor de garantievoorwaarden wordt verwezen naar Garantievoorwaarden

Privacy Policy

Voor de privacy policy wordt verwezen naar de Privacy Policy