Shopping cart
€0,00

Betalingsmodaliteiten, 100% veilig

Betalingsmodaliteiten, Alle betaling op deze website en op de webshop gebeuren veilige en transparant zodat ten allen tijden uw informatie en privacy is gewaarborgd. Wij en onze betalingspartners zorgen ervoor dat uw gegevens, persoonlijke en kaartgegevens, voor meer dan 100% beveiligd zijn tegen misbruik en fraude.  Alles is 100% veilig en transparant.

 

Landen

Belgie

KBC/CBC Betaling voor KBC/CBC Klanten
Belfius Direct Net voor Belfius Klanten
Kredietkaarten: Visa, Mastercard, Maestro
Debietkaarten: Bancontact/MisterCash
e-WALLET: Paypal
Betaling bij Levering

AfterPay – Achteraf betalen

Afterpay

AfterPay voert voor http://planetextreme.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Nederland

Kredietkaarten: Visa, Mastercard
Debietkaarten: Maestro, Bancontact
e-WALLET: Paypal
Direct Banking: iDEAL
Betaling bij Levering

AfterPay – Achteraf betalen 

Afterpay

AfterPay voert voor http://planetextreme.eu het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij http://planetextreme.eu achteraf betalen tot een bedrag van €200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Frankrijk

Kredietkaarten: Visa, Mastercard
Debietkaarten: Maestro
e-WALLET: Paypal

Duitsland

Kredietkaarten: Visa, Mastercard
SOFORT Banking
e-WALLET: Paypal

Andere landen binnen Europa

Kredietkaarten: Visa, Mastercard
e-WALLET: Paypal

Ander landen buiten Europa

Op aanvraag

Heb je nog vragen over de betalingsmodaliteiten, aarzel dan niet ons te contacteren

Betalingsmodaliteiten - 100% veilig

Alle betaling op deze website en op de webshop gebeuren door integratie met het Mollie.  Mollie zorgt ervoor dat uw gegevens, persoonlijke en kaartgegevens, voor meer dan 100% beveiligd zijn tegen misbruik en fraude.  Door de integratie met Mollie kan u ook betalen op verschillende manieren of u nu in België of Nederland woont en u kan zelf kiezen welke methode u verkiest. Alles is 100% veilig en transparant.