Shopping cart
€0,00

Juridische Informatie

Planetextreme BVBA
BTW-nummer: BE(0)661.960.068

facebook: http://www.facebook.com/planetextreme.eu
Instagram: http://www.instagram.com/planetextreme.eu
twitter: http://twitter.com/planetextremex

Wetmatigheden

Wetmatigheden

Copyright

De teksten, foto’s en audiovisuele inhoud van deze site alsook de layout en het design van deze site zijn copryright beschermd. Een verder gebruik van deze elementen, in eender welke vorm dan ook, is strafbaar bij wet. (Algemene voorwaarden)

Aansprakelijkheid

Planetextreme.eu streeft ernaar u zo nauwkeurig en volledig mogelijk te informeren. Zou de informatie op de site toch onvolledig zijn of vergissingen bevatten, dan kan Planetextreme.eu hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering van via de websites gevraagde diensten geven u in geen enkel geval recht op enige financiële compensatie. (Algemene voorwaarden)

Intern en externe verwijzigingen

De Planetextreme.eu site bevat links naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie van de gebruiker aangebracht.  Planetextreme controleert deze websites en de informatie die zich erop bevindt niet. Planetextreme kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. Een link houdt niet noodzakelijk in dat de Planetextreme en de uitbaters van deze websites op de een of andere manier samenwerken of dat de Planetextreme de informatie op deze websites goedgekeurd heeft. U mag op uw eigen website een link aanbrengen naar de startpagina van Planetextreme. De webpagina waarop de hyperlink staat, moet volledig verdwijnen en het URL-adres van de Planetextreme moet duidelijk zichtbaar zijn. Andere hyperlinks mag u alleen aanbrengen na uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring van de Planetextreme. (Algemene voorwaarden)

Gebruik van Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een website analyseservices van Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van cookies. Dit zijn kleine textfiles die op uw computer worden opgeslagen. De cookies maakt het mogelijk informatie, waaronder uw IP adres, over het gebruik van de website door u door te sturen naar een server in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om het gebruik van de website te analyseren en op te rapporteren. Google gebruikt deze informatie ook om mee te delen aan derden. Planetextreme is niet aansprakelijk voor de werking van Google Analytics.