Shopping cart
€0,00

[vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Heb jij altijd al willen leren kitesurfen of het gewoon eens willen proberen?

Bij ons ben je aan het juiste adres.  Planetextreme Kitesurfschool is een mobiele kitesurfschool. Hierdoor kunnen wij altijd de meeste geschikte locatie kiezen.

Op ongeveer 30 minuten rijden van Antwerpen liggen de mooie kitesurf locaties Rilland, Oesterdam en Krabbedijke waar wij lesgeven.

Wij werken met IKO gecertificeerde instructeurs (international kiteboarding organization). Aan het einde van je kitesurfles of cursus ontvang je dan ook een certificaat met daarop jouw niveau.

Bij Planetextreme leren wij iedereen veilig kitesurfen. Dit doen wij door op niveau kitesurfles te geven. Is iemand klaar om de volgende stap te nemen, dan zullen wij dat ook gelijk doen.
Hierbij wordt er geoefend van makkelijk naar moeilijk. Tijdens de lessen worden verschillende oefeningen en benamingen uitgelegd die de cursist zich eigen dient te maken.

Bij Planetextreme geven we uitsluitend les met het beste en veiligste materiaal.

Hiervoor hebben we kites en kiteboards gekozen van Core Kiteboarding.  Een student krijgt daardoor les met het laatste materiaal zodat keer op keer de beste ervaring kan worden gegeven.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]We bieden initiaties en volledige pakketen aan en dit in groepen tot 3 personen.

Bij fe Full Packages zal je op het einde van de lessen volledig autonoom aan de slag kunnen met het nodige zelfvertrouwen en de nodige kennis.

Materiaal kan bij verder zetten van de sport worden gehuurd bij Planetextreme of gekocht.  Bij aankoop wordt het lesgeld als korting gegeven[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”116508,116514,116522″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][gravityform id=”8″ title=”true” description=”true” ajax=”true”][/vc_column][/vc_row]