Shopping cart
€0,00

[:nl]

Stuntstepschool Belgie

Stuntstepschool Belgie is de enige officiele school in Belgie die stuntstep lessen voor kinderen van 7 tot 12 jaar aanbiedt en dit op een structurele basis.  Zo worden er maandelijks groepslessen ingericht op de eerste zondag van de maand lesgegeven van 11:00 tot 12:30.
De lessen zijn geschikt voor elke niveau maar we eisen een minimale behendigheid op de step.  Dit wil zeggen dat de deelnemer zelfstandig de step comfortabel moet kunnen voortbewegen.

Groeplessen

De lessen hebben tot doel je basisvaardigheden aan te leren zodat je steeds verder kan blijven ontwikkelen en dus steeds betere en vettere tricks onder de knie krijgt.  Stuntstepschool Belgie geeft voornamelijk les in PlanetX Indoor Park daar er hier de basis obstakels die iemand moet beheersen ter beschikking zijn maar er kan eveneens gebruik gemaakt worden van de Foampit en van de Resi.  Zo kunnen alle tricks stapsgewijs worden opgebouwd zodat de leerling het nodige vertrouwen krijgt en zodat ook steeds alles veilig verloopt.
Echter het is ook mogelijk afhankelijk van het weer dat er wordt verkozen om af te spreken bij een buiten skatepark, of bij een ander professioneel indoor skatepark.  Hiervoor worden op voorhand de nodige afspraken en inlichtingen gegeven.

De lessen starten stip om 11:00 en er wordt dan ook verwacht dat alle deelnemers om 10:45 ter plaatse zijn zodat ze zich tijdig kunnen omkleden en klaarstaan voor den aanvang.

Deelname

Voor deel te nemen aan de lessen dient er op voorhand te worden ingeschreven en betaald.  Dit kan door middel  van de inschrijflijst die zich bevindt aan de showroom van Planetextreme.eu of via ons online boekingsysteem.  Deelname kost 20,- per persoon.

Na de les kunnen de deelnemers nog vrij oefenen tot sluiting.

Privé Lessen

Het is ook mogelijk Privé Lessen te boeken.  Bij privé lessen kan er besproken worden tussen deelnemer en instructeur wat er op het programma staat.  Een privé les duurt 1 uur en kan steeds worden ingepland via ons online boekingsysteem.

Materiaal

Deelnemers kunnen zelf hun stuntstep meenemen.  Deze stuntstep dient goed onderhouden en veilig te zijn.  Merken onze lesgevers op dat de stuntstep niet aan de nodig veiligheid voldoet dan is er de optie om een stuntstep te huren.  Wij verhuren stuntsteppen van de Merken Dominator, Lucky Pro Scooters en Maddgear.  De huur bedraagt €5,-

Bescherming

Gepaste bescherming tijdens de lessen is steeds aangeraden.  Het dragen van een helm en kniebeschermers is verplicht.  Dit kan eveneens worden gehuurd indien de deelnemer dit niet heeft.

[:]