Belgie

Brian Govaerts
Pro (Park) (Oost-Vlaanderen)
040 BMX Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Gregory De Backer
Pro (Park) (Antwerpen)
PlanetX Indoor Park
Planetextreme Stuntstep Winkel
Xander De Clercq
Pro (Street) (Oost-Vlaanderen)
Xander, geboren in 2000. Stept sinds 2012 en is vooral gericht op street. Hij rijd meestal in zijn local park hamme. Xander doet graag gaps en pushed zijn eigen altijd voor nieuwe en zottere tricks te doen. Hij rijdt graag street en vind rails geweldig. Xander heeft heel wat nieuwe tricks gedaan toen we naar barcelona gegaan waren. Zijn amibitie: om het plezier er in te houden en nieuwe rail combos te leren en natuurlijk veel plezier maken met het PlanetXteam.
Skateland Rotterdam
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel
Kevin Klepsvik
Pro ( Street ) (Antwerpen / Parijs)
Instagram
Matthijs Leys
Pro (Street) (West-Vlaanderen)
Siebe Goormans
Flow (Park) (Antwerpen)
Siebe, geboren in 2002, stept sinds 2012 en is local boy in Fitopia. Siebe rijdt hard en snel en altijd met de nodig flow en stijl. Hij is ook altijd in voor fun en grappen. Siebe rijdt zowel street en park. Hij rijdt graag in halfpipes, bowls en zoekt altijd de hoogtes op. Zijn ambities : lol en fun maken met het team.
Fitopia Kontich
Planetextreme.eu Stuntstepwinkel
FacebookInstagram
Ruben Deboe
Flow (Park) (Oost-Vlaanderen)
Ruben De Boe geboren in 2000 staat al op een stuntstep sinds 2012. Ruben is een echte parker maar houdt ook wel van grinden. Zijn favoriete parken zijn 040, planetx en het Lokeren outdoor skatepark. Hij doet het liefst 360 combos, nohands en scooterflips (=briflip, frontscooterflip,...).
Lokeren Outdoor Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Joeri Van Den Brempt
Flow (Street ) (Brabant)
Ilian Luyten
Flow (Park) (Limburg)
Ilian Luyten , geboren in 2001 Het echte steppen begon voor hem in 2014 Ilian is een snelle en technische rider die graag snelle fly - out tricks doet. Er zijn vele tricks zoals kickless kickless die de meeste mensen alleen maar over grote boxen kunnen. Met zijn scootergroep samen met nog 1 van onze riders reist hij heel belgië rond voor goede parken te vinden. Hij is het meeste te vinden in parken zoals 040BMXPARK , zijn local Lommel , the 900 shop en natuurlijk Planetextreme . Zijn ambities zijn: om al deze snelle fly-out tricks naar de grote box te nemen waardoor deze combo’s versterkt en groter worden. En in de toekomst zijn flips te landen waar hij al veel op geoefend heeft! Hij hoopt ook echt dat hij in de loop van de tijd een meerwaarde kan zijn voor planetextreme!
900Shop
Planetextreme.eu Stuntstep Winkel Belgie
Ilias Stoops
Flow (Park) (Antwerpen)
Seth Debusscher
Retired (Park) (Oost-Vlaanderen)
Lokeren Skatepark
Planetextreme Stuntstep Winkel
Ennes Van Mele
Flow (Park) (Antwerpen)
Ennes, geboren in 2002, is gestart met steppen in 2015. Hij rijdt explosief maar gecontroleerd. Sinds 2017 wordt Ennes actief ondersteund door Grit Scooters. Ennes rijdt vooral park en is dan ook vooral terug te vinden op zijn local, PlanetX Indoor Park, of Park Spoor Noord te Antwerpen.
#gritscooters
PlanetX Indoor Park - House for Stuntscooter Fun
Planetextreme.eu Stuntstepwinkel
FacebookInstagram